Thermosfles bedrukken

Toont alle 3 resultaten

Een thermosfles bedrukken? Het kan bij Mokken Bedrukken! Ben je veel onderweg of wil je langer van jouw koffie of thee kunnen genieten? Start dan direct met het personaliseren van een eigen thermosfles. Een unieke thermosfles of -beker is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om te geven als cadeau of relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag van je vriend(in) of partner, voor het personeel of als relatiegeschenk voor al jouw zakelijke relaties. Bij Mokken Bedrukken kun je zowel kleine als grote oplages drinkflessen laten bedrukken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Ontwerp jouw thermosfles met foto

Mokken Bedrukken heeft verschillende thermosflessen die je kunt laten bedrukken met een grappige of mooie foto. Zo hebben wij een kinder thermosfles voor de allerkleinste of een kleine en grote variant van de drinkfles. Maak je eigen gepersonaliseerde fles op onze website, verstuur het ontwerp en laat vervolgens de fles bedrukken. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen drinkfles met een tekst en/of foto. Hierdoor kan je de thermosfles gemakkelijk cadeau doen aan een vriend, familielid of kennis.

Thermosfles met logo voor zakelijke relaties

Ook zou je thermosflessen met jouw logo kunnen laten bedrukken als relatiegeschenk. Wil je jouw klantrelaties verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Bestel dan nu snel bij Mokken Bedrukken. Ook leuk om op de beurs uit te delen en top-of-mind te blijven bij (potentiële) klanten! Bij ons kun je zowel kleine als grote oplages bestellen. Bovendien kunnen wij een snelle levering garanderen, omdat wij de productie in eigen huis hebben. Ook voor spoedleveringen kunnen wij je van dienst zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Wil je meer informatie?

Wil je een grote oplage gepersonaliseerde thermosflessen bedrukken of eerst meer informatie? Stel je vragen via de chat, tijdens kantooruren helpen wij je direct verder. Uiteraard zijn we ook telefonisch of per mail te bereiken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 076 – 888 64 45, of stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord.

Winkelwagen