Theeglazen

Enig resultaat

Theeglazen bedrukken

Wil je theeglazen laten bedrukken met een foto, tekst of logo? Bij Mokken Bedrukken kun je jouw eigen ontwerp maken en wij bedrukken dan het glas met jouw foto, tekst of logo. Laat bijvoorbeeld een glas bedrukken met een foto van de vakantie waar je graag aan herinnerd wordt. Je kunt bij Mokken Bedrukken de glazen volledig naar wens laten bedrukken.

Frosted theeglazen

Bij Mokken Bedrukken kun je frosted theeglazen volledig naar wens personaliseren en laten bedrukken. Het theeglas is gemaakt van stevig glas en heeft een matte laag. Door de matte laag is de foto, tekst of het logo duidelijk zichtbaar na het bedrukken. De theeglazen zijn full colour te ontwerpen en bedrukken.

Grote en kleine oplagen theeglazen bedrukken

Bij Mokken Bedrukken is het mogelijk om zowel grote als kleine oplagen bedrukte theeglazen te bestellen. Indien je een grote oplage bestelt kun je deze per stuk personaliseren. Dus wil je meerdere vrienden, collega’s of je medewerkers verrassen met een leuk bedrukt glas? Dat kan bij Mokken Bedrukken. Grote oplages kunnen wij gepersonaliseerd en tegen een scherpe prijs leveren.

Naast het feit dat een gepersonaliseerd theeglas een leuk cadeau is voor een vriend(in), familielid, collega of een kennis, is het ook geschikt als relatiegeschenk of beursgeschenk. Laat theeglazen met het logo van je bedrijf, eventueel met een leuke slogan erbij, bedrukken door Mokken Bedrukken en zorg ervoor dat (potentiële) klanten je niet snel vergeten! Ben je niet van plan om de theeglazen weg te geven? Bedrukte theeglazen met logo kunnen ook erg mooi en consistent staan in de inrichting van je kantoor.

Kwalitatieve theeglazen laten bedrukken tegen scherpste prijs

Je kunt bij ons zelf gemakkelijk via de website jouw theeglazen ontwerpen, waarna wij ze vervolgens voor jou gaan bedrukken. Het personaliseren van de theeglazen zit bij Mokken Bedrukken altijd inbegrepen in de prijs. Ook rekenen wij geen instel- en ontwerpkosten. De theeglazen zijn eenvoudig schoon te houden en door onze manier van bedrukken zijn ze zowel magnetron- als vaatwasser bestendig.

Meer informatie?

Wil je een grote oplage gepersonaliseerde theeglazen laten bedrukken of wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via  076 – 888 64 45 , info@mokkenbedrukken.nl of via de klantenservice. Naast theeglazen kun je bij ons ook (foto)mokkengekleurde mokkenmetalen mokkenmagische mokken en bidons laten bedrukken.

Winkelwagen