Sinterklaas

Enig resultaat

Sinterklaas mok

Een gepersonaliseerde mok laten bedrukken voor Sinterklaas? Waarom verras jij niet iemand met een leuke Sinterklaas mok! Bij Mokken Bedrukken kun je jouw eigen mok ontwerpen of je kiest voor één van onze standaard templaten om jouw mok te personaliseren. Hoe leuk is het om een unieke mok te maken voor in jouw surprise of tijdens het Sinterklaasspel! Uiteraard is de Sinterklaas mok ook leuk om gewoonweg cadeau te geven. Kies een mok en gebruik een foto, eigen tekst of ander ontwerp om dit op de mok te laten bedrukken. Dus wil jij iemand verrassen met een gepersonaliseerde mok tijdens pakjesavond of met de surprise? Begin met ontwerpen en laat ons de leukste Sinterklaas mok bedrukken!

Gepersonaliseerd sinterklaas cadeau

Een gepersonaliseerd Sinterklaas cadeau maak je snel en eenvoudig met de handige designer van Mokken Bedrukken. Elk product op onze website is volledig naar eigen wens te bedrukken. Je hebt de keuze uit:

 

En er is nog veel meer! Wat ook jouw keuze is, bij ons maak je in enkele stappen een uniek sinterklaas cadeau. Leuk voor bij de schoen, in de surprise of als (hoofd)prijs tijdens het grote Sinterklaasspel!

Uitstekende service

Bij Mokken Bedrukken kun je online mokken ontwerpen en direct bestellen. Wist je dat je elke mok gratis kunt personaliseren en een bestelling kan plaatsen vanaf 1 stuk? Alle bedrukkingen zijn in full colour en wij rekenen geen extra instel- of ontwerpkosten. Zo kun je dus goedkoop een sinterklaas mok laten bedrukken.

Wil je al jouw collega’s of medewerkers verrassen met een unieke mok? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen ook grote orders. Je geniet altijd van onze aantrekkelijke staffelprijzen. Dat is de uitstekende service die je altijd krijgt bij Mokken Bedrukken.

Extra lang plezier

Wanneer je een mok bij Mokken Bedrukken bestelt zul jij of degene die je hem cadeau geeft voor sinterklaas hier extra lang van kunnen genieten. Dit komt doordat wij het ontwerp sublimeren in de mokken met behulp van een hittepers. Door deze manier van printen komt het ontwerp in de mok en wordt het zowel vaatwasser- als magnetronbestendig. Hierdoor kun je de mok gebruiken zoals je zelf wilt, zal deze extra lang meegaan en zul je lang plezier beleven aan de mok. Begin nu dus snel met ontwerpen en bestel hem vandaag nog!

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze sinterklaas mokken of heb je hulp nodig bij het personaliseren van een mok of ander product? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken via  076 – 888 64 45 of via de mail op info@mokkenbedrukken.nl. We helpen je graag en denken met je mee.

Winkelwagen