Relatiegeschenk Sinterklaas

December is de ideale tijd om je klanten of personeel te verrassen met een leuk geschenk. De meeste mensen kiezen ervoor om de relatiegeschenken met kerst te geven, aan het einde van het jaar. Door een relatiegeschenk met Sinterklaas te geven onderscheid je jezelf van de rest. Zeker wanneer je jouw relatieschenk ook nog eens personaliseert. Doe dit bijvoorbeeld door het toevoegen van je huisstijl of logo aan het cadeau. Zo maak je het geefmoment extra bijzonder en memorabel. In deze blog zetten we een aantal ideeën voor gepersonaliseerde Sinterklaas relatiegeschenken op een rij.

Stapelbare mokken bedrukken

Mokken met logo

Iedereen kan wel een mok gebruiken, vooral tijdens de wintermaanden. Maak een gepersonaliseerde mok voor jouw klantrelaties of collega’s. Laat een mok met foto, logo of tekst bedrukken. Ontwerp bijvoorbeeld mokken met je bedrijfsnaam en voeg daar per mok de namen van je collega’s aan toe. Grote kans dat dit de nieuwe favoriete mok van je collega’s wordt. Het perfecte Sinterklaas relatiegeschenk om jouw collega’s goed warm te houden.

Hoe leuk is het om een kopje koffie te drinken uit je persoonlijke mokje. Door een eigen ontwerp toe te voegen aan bijvoorbeeld een Lungo kopje, is deze een stuk aantrekkelijker. Voeg er nog een zakje pepernoten aan toe en je hebt het perfecte Sinterklaasgeschenk voor je collega’s of personeel!

Thermosbekers

Een thermosbeker is geen overbodige luxe in de winter, maar zeker ook goed te gebruiken in de zomer. Met behulp van een thermosbeker houd jij je drankje op de gewenste temperatuur. Een thermosbeker is het perfecte relatiegeschenk tijdens Sinterklaas. Door hem ook nog eens te personaliseren met een naam, leuk design of foto, krijgt hij een persoonlijke touch. Je collega’s of klanten zijn gegarandeerd verrast. Een ideaal geschenk om met Sinterklaas cadeau te geven.

Mokken Bedrukken

De attentiewaarde van het geven van een cadeautje tijdens Sinterklaas is hoog aangezien de meeste bedrijven kerst als geefmoment kiezen. Door een leuke mok, beker of kopje te personaliseren, heb je een origineel geschenk om te geven. Hoe leuk is het als je personeel ontdekt dat Sinterklaas langs is geweest met een uniek cadeautje voor iedereen! Dit is een mooi moment om je waardering te uiten naar je personeel. Mokkenbedrukken.nl helpt je graag bij het geven van een Sinterklaas relatiegeschenk. Wij zijn al jarenlang specialist in het bedrukken van mokken, thermosbekers en kopjes. Je bekijkt alle mogelijkheden op onze site. Vragen of speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Winkelwagen