Relatiegeschenk Pasen

Verras je relaties, (potentiële) klanten of personeel met een relatiegeschenk met Pasen. Door het relatiegeschenk te personaliseren verzeker je dat je klantrelaties een uniek cadeau ontvangen, een geschenk om niet snel te vergeten. Of het nu een mok of koffiekopje is, iedereen houdt ervan om een persoonlijk geschenk te krijgen. Verras je relatie en je begin de lente heel positief. In deze blog geven we je wat inspiratie voor een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk met Pasen.

Stapelbare mokken bedrukken

Bedrukte mok

Wist je dat het geven van een bedrukte mok met Pasen als zakelijke relatie of personeel, een praktische relatiegeschenk is?

Bedrukte mokken zijn een populaire keuze voor zakelijke doeleinden. De gepersonaliseerde mokken kunnen bijvoorbeeld bedrukt zijn met het bedrijfslogo en een Pasen thema. Denk aan een afbeelding van een paashaas of van eieren.

Het is ook een leuke optie om de naam van de ontvanger of een persoonlijke boodschap op de mok te laten drukken. Zo heeft elke collega niet alleen een uniek cadeau, maar ook een praktisch gebruiksvoorwerp voor elke dag. Dit geeft een gevoel van waardering en kan bijdragen aan een positieve werkrelatie of aan gemotiveerd personeel.

Bidon bedrukken?

Het wordt weer warmer en de zon zal vaker schijnen. Ideaal om er dus lekker op uit te gaan. Of dit nu te voet is of met de fiets, een bedrukte bidon is een handige relatiegeschenk om te geven tijdens Pasen.

Bedrukte bidons zijn een populair keuze als relatiegeschenk. Bidons zijn een nuttig en praktisch gebruiksvoorwerp en zijn perfect voor mensen die regelmatig onderweg zijn of veel buiten zijn. Bedrukte bidons kunnen worden aangeboden aan klanten, partners of personeel en zijn een duurzame manier om jouw boodschap over te brengen.

Bidons zijn bovendien gemakkelijk mee te nemen en zullen vaak worden gebruikt, waardoor de naam of het logo van jouw bedrijf zichtbaar blijft. Je kunt de bidons bedrukken met een eigen logo, een persoonlijke boodschap of een speciale aanbieding. Dit is een effectieve manier om de naamsbekendheid te vergroten en tegelijkertijd een praktisch cadeau te geven aan de ontvanger. 

Verras jouw personeel of zakelijke relatie met Pasen met een unieke bidon. Wij helpen je graag verder met het bedrukken van de fles.

Onbreekbare mok

Onbreekbare mokken kan je ook geven als relatiegeschenk voor Pasen. Deze mokken zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, zoals roestvrij staal of RVS. Ze kunnen dus tegen een stootje. Dit maakt ze perfect voor mensen die vaak onderweg zijn of buiten zijn. Of mensen die een beetje onhandig zijn.

Onbreekbare mokken kunnen worden aangeboden aan klanten, partners of personeel en zijn een duurzame manier om uw boodschap over te brengen. Ze zijn geschikt voor warme en koude dranken en kunnen in de vaatwasser. Zo gaat de bedrukking niet verloren. 

Hulp nodig?

Weet je inmiddels hoe je je relaties gaat verrassen? Mokkenbedrukken.nl helpt je graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor Pasen. Bij ons personaliseer je mokken, glazen, koffiekopjes en bidons volledig naar eigen wens. Bekijk het volledige aanbod aan opties op onze site en begin gelijk met ontwerpen. Voor vragen of speciale wensen mag je altijd contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag.

Winkelwagen