Relatiegeschenk Nieuwjaar

Verras je relaties, (potentiële) klanten of personeel met een relatiegeschenk voor nieuwjaar. Je wilt dit cadeaumoment natuurlijk een memorabel moment maken. Door het relatiegeschenk te personaliseren verzeker je dat je klantrelaties een uniek cadeau ontvangen, een geschenk om niet snel te vergeten. Of het nu een mok of koffiekopje is, iedereen houdt ervan om een persoonlijk geschenk te krijgen. Verras je relatie en je begint het nieuwe jaar positief. In deze blog geven we je wat inspiratie voor een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk met nieuwjaar.

Stapelbare mokken bedrukken

Bedrukte mok

Tover een glimlach op het gezicht van je relaties door een bedrukte mok te schenken tijdens het nieuwe jaar. Voeg een eigen gekozen foto, design of tekst aan de mok toe. Je kunt er ook voor kiezen om een logo toe te voegen. Zo verras je klantrelaties bijvoorbeeld met een mok met het bedrijfslogo en zijn/haar naam. Grote kans dat dit de favoriete mok wordt van je klantrelatie of collega! Het perfecte relatiegeschenk om het nieuwe jaar in te luiden.

Gepersonaliseerde bidon

Grote kans dat veel van je klantrelaties en medewerkers het goede voornemen hebben om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen. Een bidon is daarom het perfecte relatiegeschenk om met nieuwjaar te geven. Laat de bidon ook nog eens personaliseren door het toevoegen van een design en je weet zeker dat je werknemers hun goede voornemens waar zullen maken.

Unieke metallic mok

Door de gouden/zilveren uitstraling van de metallic mok is deze mok het perfecte nieuwjaarsgeschenk. Dit relatiegeschenk kun je personaliseren door het toevoegen van bijvoorbeeld een leuke tekst of foto. Mokkenbedrukken.nl is gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei mokken en kan daarbij grote oplages gepersonaliseerd leveren. Zo laat je bijvoorbeeld voor al je medewerkers of klantrelaties een metallic mok als relatiegeschenk met nieuwjaar bedrukken.

Hulp nodig?

Weet je inmiddels hoe je je relaties gaat verrassen? Mokkenbedrukken.nl helpt je graag bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor nieuwjaar. Bij ons personaliseer je mokken, glazen, koffiekopjes en bidons volledig naar eigen wens. Bekijk het volledige aanbod aan opties op onze site en begin gelijk met ontwerpen. Voor vragen of speciale wensen mag je altijd contact met ons opnemen. Ons team helpt je graag.

Winkelwagen