Relatiegeschenk Kerst

Wil jij je medewerkers, relaties of klanten dit jaar met Kerst verblijden met een smaakvol cadeau? Kies dan voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk! Kerst is het moment om de samenwerkingen met klanten, personeel en relaties wat extra aandacht te geven. Aangezien er tijdens deze periode veel cadeaus gegeven zullen worden, wil je wel dat jouw cadeau eruit springt. Daarom zijn wij van mening: hoe unieker, hoe beter. Bedruk je Kerst relatiegeschenk daarom bijvoorbeeld met een logo of tekst. Of laat je waardering blijken uit een persoonlijke boodschap op het relatiegeschenk. Heb je wat inspiratie nodig voor een relatiegeschenk met Kerst? Wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje.

Stapelbare mokken bedrukken

Koffiekopje bedrukt met logo

Drinkt jouw relatie of klant wel eens een kopje koffie? Dan is een koffiekopje met logo het perfecte Kerst relatiegeschenk. Dit ziet er niet alleen professioneel uit maar zorgt er ook voor dat er nog vaak aan je gedacht zal worden. Bij Mokkenbedrukken.nl heb je de keuze uit verschillende modellen koffiekopjes. Bedruk bijvoorbeeld een mini latte mok met een logo of ga voor een bedrukte Lungo kop. Gegarandeerd dat jouw relaties erg blij zullen zijn met dit Kerst relatiegeschenk.

Een thermosbeker met logo

Iedereen kan wel een thermosbeker gebruiken tijdens de koude winterdagen. Maak dit cadeau nog leuker door er een logo aan toe te voegen. Dit maakt de beker niet alleen uniek voor de ontvanger maar zorgt er ook voor dat uw logo zichtbaar is in het straatbeeld. Het perfecte relatiegeschenk met logo voor Kerst.

Theeglas bedrukt met logo

Veel mensen zullen wel al eens een bedrukte mok ontvangen hebben. Wil je er uitspringen met je Kerstgeschenk? Geef dan een bedrukt theeglas cadeau. Met de handige designtool van Mokkenbedrukken.nl ontwerp je gemakkelijk een uniek theeglas. Door een theeglas te bedrukken met een logo, foto of tekst verras je jouw relaties en personeel gegarandeerd en zullen ze je niet snel vergeten.

Het perfecte Kerstgeschenk

Bij Mokkenbedrukken.nl kun je goedkoop en snel unieke mokken, koppen, bekers en glazen bedrukken. Wij kunnen zowel kleine als grote aantallen mokken bedrukken. Wil je een persoonlijke mok voor elke klant, collega of relatie? Bij Mokkenbedrukken.nl kan het allemaal. Wij zorgen ervoor dat u de Kerst relatiegeschenken kunt afstemmen op de ontvanger die u op het oog heeft. Wil je meer weten over onze relatiegeschenken voor Kerst met logo of heb je andere vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor Kerst.

Winkelwagen