Pasen

Enig resultaat

Paasmok

Wil jij een unieke mok voor Pasen laten bedrukken? Ben jij op zoek naar een leuke paasmok om cadeau te geven? Waarom ontwerp je deze dan niet zelf?! Zo drink jij met het paasontbijt uit een leuk ontworpen paasmok of verzamel jij alle gevonden eieren hierin? Wat je ook wilt, bij Mokken Bedrukken maak jij jouw eigen paasmok!

Je kiest de mok die je wilt en gaat aan de slag met het ontwerpen van jouw mok voor Pasen. Omdat onze mokken volledig naar wens te personaliseren zijn, zijn ze ook heel leuk om cadeau te geven! Dus wil jij zo’n leuke mok of weet jij iemand die het heel leuk zal vinden om een gepersonaliseerde mok te krijgen? Start dan snel met ontwerpen en bestel jouw paas mokken vandaag nog.

Een paasmok bedrukken?

Bedrukte mokken zijn een leuke manier om Pasen te vieren. Door een mok te laten bedrukken voor Pasen, kan het een uniek cadeau zijn voor familie of vrienden. Denk aan een afbeelding of foto met konijnen, eieren of de Paashaas. Wat je ook kiest, wij zijn de specialist op het gebied van mokken bedrukken.

Een mok bedrukken voor Pasen

Je kunt al onze mokken volledig naar wens ontwerpen en het kan allemaal online. Kies een mok uit ons assortiment, fotomokken, metalen mok, magische mok, gekleurde mokken, bidons of theeglazen, ontwerp hem naar wens en laat ons hem voor je bedrukken. Ook voor last-minute gepersonaliseerde mokken kun je bij Mokken Bedrukken terecht. Als je de mok(ken) voor 14:00 uur bestelt, heb je deze morgen al in huis. Dus begin met personaliseren en bestel jouw paasmok vandaag nog!

Extra lang plezier

Wil je extra lang plezier beleven aan je paasmok? Bestel dan je mok bij Mokken Bedrukken. Wij sublimeren het ontwerp in de mokken met behulp van een hittepers, hierdoor wordt het ontwerp in de mokken geprint. Door deze methode van printen wordt de mok met het ontwerp zowel magnetron- als vaatwasser bestendig. Dus wil je voor meerdere jaren plezier beleven aan je mok met Pasen? Laat deze dan door ons bedrukken en je zult er nog lang plezier aan beleven.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over het ontwerpen van je paasmok? Of wil je de mok met spoed voor Pasen binnen hebben? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons eenvoudig bereiken via  076 – 888 64 45 of via de mail op info@mokkenbedrukken.nl. We helpen je graag en denken graag met je mee!

Winkelwagen