Mok met tekst

Mok met tekst

Wil jij een mok met tekst laten bedrukken? Voor jezelf of om als cadeau te doen? Wat je ook wilt, kies voor Mokken Bedrukken. Al meerdere jaren zijn we de specialist en weten we als geen ander hoe jouw ontwerp op de mok moet komen voor een prachtig eindresultaat. Jij bedenkt en ontwerp. Wij doen de rest. Handig hè! Via onze handige designer maak jij in een handomdraai een eigen mok met tekst. Leuk voor jezelf of om te geven als cadeau. Zeg nu zelf, het is toch hartstikke leuk om een gepersonaliseerde mok met tekst te hebben?!

Mok met tekst laten bedrukken

Jij bepaalt helemaal hoe de mok met tekst eruit komt te zien. Kies uit de verschillende mokken, bepaal de kleur, lettertype et voila. Jouw mok met tekst is klaar! Uiteraard kun je ook combinaties maken met het toevoegen van een foto of naam. Dan is jouw mok volledig gepersonaliseerd. Leuk toch?

Je hebt de keuze uit onder andere:

Zit jouw gewenste mok er niet tussen? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Stuur ons direct een berichtje.

Mok met quote cadeau geven

Iedereen heeft zijn favoriete (eigen) koffiemok waar hij of zij het liefste uit drinkt. Of je nu thuis bent of op kantoor; je pakt het liefst dezelfde mok. Waarom ontwerp je dan niet je eigen gepersonaliseerde mok met je eigen quote om koffie uit te drinken? Elke mok kan je afzonderlijk personaliseren, dus iedereen kan een mok met eigen tekst ontvangen! Uiteraard kun je een leuke mok ontwerpen om cadeau te geven aan je vriend(in), familie of collega. Er is bij ons geen minimale afname, dus start nu snel met ontwerpen en laat ons de mok bedrukken!

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie ontvangen over het bedrukken van een mok met tekst of een offerte aanvragen? Of heb je hulp nodig bij het ontwerp van jouw koffiemok? Neem telefonisch contact met ons op via 076 – 888 64 45 of stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl voor meer informatie.

Toont alle 7 resultaten

Winkelwagen