Mok met Logo

Mok met logo

Wil jij een mok met logo laten bedrukken voor op kantoor of als relatiegeschenk? In een handomdraai maak jij snel jouw eigen mokken met logo erop. Jarenlang zijn wij de specialist en weten als geen ander hoe jouw ontwerp op de mok moet komen voor een prachtig eindresultaat. Jij bedenkt en ontwerpt wat je wilt, wij doen de rest. Simpel toch? Via onze handige designer maak jij in een handomdraai een eigen mok met bedrijfslogo. Leuk voor op kantoor. Zeg nu zelf, het is toch hartstikke gaaf om een gepersonaliseerde mok met logo te hebben of te geven?!

Mok met eigen logo laten bedrukken

Een mok met een logo is toch maar gewoon een mok? Daar denken we bij Mokken Bedrukken anders over. Er zijn namelijk verschillende mokken waar jij jouw logo op kunt laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een Basic mok, Latte mok, Stapelbare mok, Gekleurde mokken of een Metallic mok.

Jij bepaalt helemaal hoe de mok met logo eruit komt te zien. Kies uit de verschillende mokken en plaats jouw bedrijfslogo op de mok. Binnen twee stappen is je mok klaar. Uiteraard kun je ook combinaties maken met het toevoegen van een foto of quote. Dan is jouw mok volledig gepersonaliseerd. Leuk toch?

Zit jouw gewenste mok er niet tussen? Geen probleem, wij denken graag met je mee. Stuur ons direct een berichtje.

Waarom mok met logo bedrukken?

Een mok met logo geeft je bedrijf nét een betere uitstraling. Iedereen drinkt dan uit dezelfde mokken. Hiermee maak je dus op een goedkope en leuke manier reclame voor jouw bedrijf. Denk aan gelegenheden als een vergadering of bijeenkomst. Een stukje herkenning krijg je gegarandeerd door de mokken met bedrijfslogo.

Uiteraard kun je een leuke mok ontwerpen om cadeau te geven aan je zakenrelaties. Nog een extra manier om reclame te maken voor jouw bedrijf. Er is bij ons geen minimale afname, dus start nu snel met ontwerpen en laat ons de mok bedrukken!

Nog meer voordelen van een mok met logo

Naast het feit dat een mok met logo een effectieve manier is om je merkidentiteit te versterken, zijn er nog meer voordelen. Denk aan het creëren van een teamgevoel en identiteit. Wanneer werknemers allemaal uit een mok met jouw bedrijfslogo drinken, vormt dit automatisch een uniformiteit binnen het team. Dit geldt ook richting jouw klanten. Het zorgt namelijk voor een positieve associatie met je merk telkens wanneer de klant de mok gebruikt.

Daarnaast zijn mokken heel duurzaam. Dit betekent dat jouw logo op de mok dus lange tijd zichtbaar is. Dus ook voor de lange termijn is een mok met logo geschikt als promotie-artikel.

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie ontvangen over het bedrukken van een mok met logo of een offerte aanvragen? Of heb je hulp nodig bij het ontwerp van jouw koffiemok? Neem telefonisch contact met ons op via 076 – 888 64 45 of stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl voor meer informatie.

Toont alle 7 resultaten

Winkelwagen