Moederdag

Toont alle 8 resultaten

Moederdag mok

Ben je op zoek naar een origineel Moederdag cadeau? Maak dan direct een leuke, unieke Moederdag mok voor een leuke verrassing! Op zondag 9 mei is het een bijzondere dag voor alle moeders. Met een gepersonaliseerde mok geef jij je moeder een origineel Moederdag cadeau! Bij Mokken Bedrukken kun je volledig je eigen mok ontwerpen. Dus heb jij een leuke tekst of een foto die je op een mok wilt laten bedrukken? Kies het gewenste product, maak je ontwerp en laat hem door ons bedrukken. Je moeder zal leuk verrast zijn met zo’n originele gepersonaliseerde mok voor Moederdag!

Ontwerp je eigen Moederdag mok

Ter inspiratie hebben we enkele voorbeelden van een Moederdag mok voor je gemaakt. Jij hoeft alleen de naam, foto of allebei toe te voegen en je jouw originele Moederdag cadeau is klaar! Ook kun je natuurlijk zelf volledig je eigen ontwerp maken. Je kunt bij Mokken Bedrukken kiezen uit (foto)mokken, gekleurde mokken, magic mokken of zelfs glazen of bidons. Dus kies de mok die je moeder leuk zal vinden en start met ontwerpen. Ben je zelf niet zo creatief? Dan ga je toch voor één van onze standaard ontwerpen?!

Vaatwasser en magnetron bestendig

Je hoeft niet bang te zijn dat het ontwerp er snel afgaat als je de mok in de magnetron of vaatwasser doet. Bij Mokken Bedrukken sublimeren we het ontwerp in de mok met behulp van een hittepers. Hierdoor wordt de print in de mok bedrukt en is hij zowel vaatwasser als magnetron bestendig. Dus verras je moeder met een gepersonaliseerde Moederdag mok!

Snelle levering

Zelfs als je op zoek bent naar een originele en last-minute Moederdag cadeau kun je bij Mokken Bedrukken een mok met quote of foto bestellen. Doordat wij de productie in eigen huis hebben kunnen wij snel schakelen. Dus bestel jij de mok met foto en/of tekst vandaag voor 14:00 uur, dan heb je hem morgen in huis! Dan kun je eventueel zelf de mok nog vullen met iets lekkers voor je moeder.

Meer informatie?

Wil jij ook zo’n leuke en originele Moederdag mok cadeau geven? Bestel hem dan snel! Heb je vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de klantenservice, telefonisch via 076 – 888 64 45 of per e-mail op info@mokkenbedrukken.nl. We denken graag met je mee.

Winkelwagen