Magische mokken

Enig resultaat

Magische fotomok bedrukken

Wil je een magische mok met foto bedrukken? Dan ben je bij Mokken Bedrukken aan het juiste adres! Laat je versteld staan door één van onze magic mokken die je kunt laten bedrukken. De tovermok heeft een inhoud van 330 ml en is gemaakt van keramiek. De magic mok kun je laten bedrukken met een foto naar keuze; over de foto zit een zwarte coating die verdwijnt wanneer er een warme drank ingeschonken wordt. Zo kun je de leukste verrassingen creëren op moment dat je iemand de magische fotomok cadeau geeft!

Hoe werkt de magische fotomok?

In eerste instantie zal de magische mok bedrukt worden met jouw ontwerp, vervolgens komt er een zwarte coating over het ontwerp zodat deze in een eerste oogopslag niet zichtbaar is. Jouw ontwerp zal tevoorschijn komen wanneer warme drank in de magische mok geschonken wordt. Met deze mokken kun je iemand aangenaam verrassen door een leuke boodschap of foto op de magic mok te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij bepaalt wat je op deze tovermok wilt, wij doen de rest!

Magic mok bedrukken met foto

De magische fotomok is gemaakt van echt keramiek en het ontwerp wordt gesublimeerd in hittepersen. Hierdoor komt het ontwerp in de mok. Wij adviseren echter om de magische fotomok met de hand af te wassen, zodat de speciale coating zolang mogelijk intact gehouden wordt. De fotomok is leuk voor veel verschillende gelegenheden, vooral wanneer je iemand op een leuke manier wilt verrassen! Dus wil jij iemand op een leuke of grappige manier verrassen? Start direct met ontwerpen en laat jouw mokken of thermosbekers bij ons bedrukken. Ons aanbod is heel divers!

Last minute cadeau?

Ben je op zoek naar een last-minute cadeau of wil je snel de magische mok met foto bedrukking hebben? Dat is voor ons geen probleem! Doordat wij de productie in eigen huis hebben kunnen wij snel schakelen. Bestel je vandaag jouw fotomok voor 14:00 uur, dan heb je deze morgen al in huis! Wij kunnen je uiteraard ook van dienst zijn als er sprake is van een spoedlevering. Neem hiervoor direct contact met ons op!

Service van Mokken Bedrukken

Alle prijzen bij Mokken Bedrukken zijn all-in prijzen, dus er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het personaliseren. Ook kun je bij ons vanaf 1 stuk bestellen en kun je eenvoudig online jouw gekleurde mok of koffiekopjes ontwerpen. Ook is het natuurlijk mogelijk een grote oplage magic mokken te bestellen. Deze zijn allemaal per stuk te personaliseren. Maak een ontwerp, lever een lijst aan met namen en wij personaliseren alle mokken voor je.

Meer informatie?

Wil je een offerte aanvragen voor een groter aantal magische mokken of heb je meer informatie nodig over onze magische fotomok? Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 888 64 45, via de mail op info@mokkenbedrukken.nl of online via de klantenservice. Naast onze magic mokken hebben we ook (foto)mokken, gekleurde mokken, metalen mokken en theeglazen die je zelf kunt ontwerpen.

Winkelwagen