Kopjes & schotels

Toont alle 5 resultaten

Kop & schotel laten bedrukken

Wil jij een kop én schotel laten bedrukken? Dat komt goed uit! Bij Mokken Bedrukken heb je de keuze uit verschillende kop en schotels.  Denk aan een heerlijke volle Ristretto, maar ook als je zin hebt in een Doppio, Americano of een Lungo zit je met onze kopjes en schotels goed! Zit de gewenste koffietas er niet tussen? Vraag het aan onze medewerkers en we kijken graag met je mee.

Kop en schotel met foto of logo

Wil je als bedrijf kop en schotels met je eigen logo laten bedrukken? Dan zit je bij ons goed. Ook als je een koffiemok wilt bedrukken met een foto of quote. Wij werken namelijk met staffelkortingen, waarbij een grote bestelling dus altijd voordelig uitpakt. Ideaal voor als je nieuw servies voor het hele bedrijf wil hebben! Daarnaast zijn onze kopjes en schotels vaatwasmachinebestendig en magnetronbestendig, waardoor het logo dus mooi blijft zitten. Stuur gerust een offerte-aanvraag naar ons en we helpen je direct verder!

Geschenk aan relaties

Naast een mooi visitekaartje voor je bedrijf, kunnen een bedrukte kop & schotel ook een leuk cadeau zijn! Naast logo’s kun je bij ons kop en schotels bedrukken met foto’s of tekst, helemaal naar eigen ontwerp. Wil je het liefst zo snel mogelijk je nieuwe kop en schotel met logo, tekst of foto ontvangen? Bij Mokken Bedrukken produceren we alles in eigen huis, waardoor we snel kunnen leveren. Vandaag voor 14;00u besteld, is morgen al in huis!

Meer informatie nodig?

Wil je eerst meer informatie ontvangen over het bedrukken van een kop en schotel met tekst of foto of wil je een offerte aanvragen? Wij helpen je graag! Neem telefonisch contact met ons op via 076 – 888 64 45 of stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl voor meer informatie. Wij staan graag voor je klaar!

Winkelwagen