Koningsdag

Koningsdag mok

Wil jij ook een leuke Koningsdag mok? Bij Mokken Bedrukken kun je de mok volledig zelf ontwerpen! Ook kun je één van onze kant-en-klare ontwerpen kiezen en bestellen. Onze mok met oranje binnenkant en oor is zeer geschikt als Koningsdag mok. Heb je een leuke foto of tekst die je op de mok wilt laten bedrukken? Upload de tekst of foto, ontwerp de mok naar wens en bestel hem vandaag nog!

Ontwerp jouw Koningsdag mok

Bedrukte Koningsdag mokken zijn een leuke manier om Koningsdag te vieren. Kies voor een oranje thema. Denk aan de kleuren van de Nederlandse vlag of een afbeelding van de koning of koningin. Heb jij een leuke foto van je vriend of vriendin en is deze persoon een echte royalty? Ontwerp vandaag nog jouw Koningsdag mok!

Vaatwasser en magnetron bestendig

De mok met oranje gekleurde binnenkant en oor is volledig vaatwasser- en magnetronbestendig. Dit komt doordat wij het ontwerp in de mok sublimeren met behulp van een hittepers. Op deze manier wordt het ontwerp in de mok geprint. Wanneer je de mok bij ons laat bedrukken zul je hier nog vele Koningsdagen plezier van hebben! Neem jij de mok mee naar de vrijmarkt of eer je de koninklijke familie vanuit je eigen huis?

Ontwerp je eigen mok

Wil je liever een andere kleur binnenkant en oor of wil je liever een andere mok ontwerpen? Dat kan bij Mokken Bedrukken. Je kiest je eigen mok, je personaliseert deze zoals jij hem wilt hebben en je kunt hem ons laten bedrukken. Bij Mokken Bedrukken kun je kiezen uit de categorieën (foto)mokken, gekleurde mokken, magic mokken of zelfs glazen of bidons. Kies het product dat je mooi vindt en begin met ontwerpen! De mokken zijn ook leuk om als cadeau te geven, dus als je iemand wilt verrassen met een gepersonaliseerd cadeau, kun je deze bij ons bestellen.

Levering

Op 27 april is het alweer Koningsdag, dus zorg ervoor dat je de mok op tijd in huis hebt! Wij hebben de productie in eigen huis, waardoor wij snel kunnen schakelen. Wanneer je de mok voor 14:00 uur bestelt dan heb je hem morgen in huis. Start dus snel met ontwerpen van jouw eigen Koningsdag mok.

Meer informatie?

Wil jij je eigen Koningsdag mok ontwerpen of zo’n leuke mok aan iemand cadeau geven? Start dan snel met ontwerpen en zorg dat je hem op tijd hebt! Heb je vragen of heb je liever wat meer informatie? Dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan via de klantenservice, telefonisch via 076 – 888 64 45 of per e-mail op info@mokkenbedrukken.nl. Wij helpen je graag verder!

Enig resultaat

Winkelwagen