Gekleurde mokken

Toont alle 4 resultaten

Gekleurde mok bedrukken

Ontwerp nu je eigen gekleurde mok om hem vervolgens door ons te laten bedrukken. Bij Mokken Bedrukken kun je grote oplages laten bedrukken tegen een scherp tarief. Wil je bijvoorbeeld voor al je personeel een gepersonaliseerde gekleurde mok laten bedrukken? Of zit je te denken om een mok te laten bedrukken als relatiegeschenk? Dat is voor ons geen probleem!

Ons aanbod gekleurde mokken

Mokken Bedrukken heeft verschillende gekleurde mokken die je kunt laten bedrukken. Zo hebben we de mok waarbij de binnenkant en het oor gekleurd zijn, de mok die alleen aan de binnenkant gekleurd is, de mok met gekleurde rand en oor en de metallic mok. Je hebt keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren. De mokken hebben allemaal een inhoud van 330ml en zijn allen van keramiek gemaakt.

Gepersonaliseerde gekleurde mokken

Maak je eigen gepersonaliseerde mok op onze website, verstuur het ontwerp en laat vervolgens de gekleurde mok door ons bedrukken. Ontwerp bijvoorbeeld je eigen mok met een tekst en/of foto. Hierdoor kan je de mok gemakkelijk cadeau doen aan een vriend, familielid of kennis. Ook zou je mokken kunnen laten bedrukken als relatiegeschenk. Zo creëer je snel een mok met logo of een mok met naam. Wil je jouw klantrelaties verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk? Bestel dan nu snel bij Mokken Bedrukken. Ook leuk om op de beurs uit te delen en top-of-mind te blijven bij (potentiële) klanten!

Wil je meer informatie?

Wil je een grote oplage gepersonaliseerde gekleurde mokken laten bedrukken of eerst meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 076 – 888 64 45, stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl of neem contact op via de klantenservice. Naast gekleurde mokken hebben we ook metalen mokken, magische mokken, (foto)mokken en meer!

Winkelwagen