Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Stapelbare mok

 9,95

  • Vaatwasmachinebestendig
  • Magnetronbestendig
  • Rondom full colour bedrukking
  • Elke mok een eigen ontwerp
AantalPrijs per stuk
1  9,95
2  9,45
12  8,95
36  8,45
72  6,95
108  6,45
144  5,95
216  5,45
360  5,19
504+  4,98
Productomschrijving

Stapelbare mokken bedrukken

Ben je op zoek naar stapelbare mokken die je kan laten bedrukken? Bij Mokken Bedrukken kun je zelf het ontwerp maken, zelfs over meerdere mokken, en deze door ons laten bedrukken. Met een hoogte van 95 mm en doorsnede van 80mm heeft de mok dezelfde afmetingen als de basic koffiemok. Het verschil zit hem in de onderkant: de onderkant van de stapelbare mok is kleiner waardoor je deze gemakkelijk kunt opstapelen. Met een inhoud van 300 ml heeft de stapelbare mok voldoende inhoud om koffie, thee, soep of andere dranken uit te drinken.

Ontwerp over meerdere mokken bedrukken

Doordat de mokken makkelijk opgestapeld kunnen worden, kun je het ontwerp over meerdere mokken verdelen. Maak eenvoudig een ontwerp op onze website en laat de stapelbare mokken door ons bedrukken. Heb je een foto of afbeelding die te groot is voor één mok? Laat hem dan door ons op meerdere mokken bedrukken, zodat de foto of afbeelding mooi overloopt op de stapelbare mokken. Wil je liever één mok met een mooie afbeelding of foto? Bekijk dan één van onze andere mokken: (foto)mokkengekleurde mokkenmagische mokkenmetalen mokken of theeglazen. Ook kun je natuurlijk de mokken afzonderlijk ontwerpen, want ook deze mok is perfect om een full colour ontwerp op te plaatsen of te personaliseren zonder extra kosten. Doordat de mok is gemaakt van echt keramiek kan het ontwerp worden gesublimeerd in hittepersen waardoor de print in de mok komt. Mokken Bedrukken gebruikt deze manier van bedrukken om te zorgen dat de mokken vaatwasser- en magnetronbestendig worden.

Meer informatie?

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van je stapelbare mokken of wil je meer informatie hebben over het bedrukken? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Ook kun je telefonisch contact met ons op nemen via 076 – 888 64 45 of stuur een mail naar info@mokkenbedrukken.nl.
Productspecificaties

Materiaal

Keramiek

Hoogte

95 mm

Doorsnede

80 mm

Inhoud

300 ml

Winkelwagen