Glazen

Enig resultaat

Glazen bedrukken

Wil je glazen laten bedrukken met een foto, tekst of logo? Bij Mokken Bedrukken kun je jouw eigen ontwerp maken en wij bedrukken dan het glas met jouw foto, tekst of logo. Laat bijvoorbeeld een glas bedrukken met een foto van de vakantie waar je graag aan herinnerd wordt. Je kunt bij Mokken Bedrukken de glazen volledig naar wens laten bedrukken.

Bedrukte glazen nodig?

Heb je dus bedrukte glazen nodig? Naast onze verschillende mokken heb je ook de keuze om theeglazen of bierglazen te laten bedrukken. Het maakt niet uit wat je kiest, je krijgt altijd producten met bedrukking van zeer hoogstaande kwaliteit! De glazen zijn namelijk full colour te ontwerpen en te bedrukken. Verras dus jouw partner, familielid of jouw beste vriend(in) met een unieke, gepersonaliseerde glas. Gegarandeerd een leuke verrassing!

Grote en kleine oplagen glazen bedrukken

Bij Mokken Bedrukken is het mogelijk om zowel grote als kleine oplagen bedrukte glazen te bestellen. Indien je een grote oplage bestelt kun je deze per stuk personaliseren. Dus wil je meerdere vrienden, collega’s of je medewerkers verrassen met een leuk bedrukt glas? Dat kan bij Mokken Bedrukken. Grote oplages kunnen wij gepersonaliseerd en tegen een scherpe prijs leveren.

Glazen met logo

Naast het feit dat een gepersonaliseerd glas een leuk cadeau is voor een vriend(in), familielid, collega of een kennis, is het ook geschikt als relatiegeschenk of beursgeschenk. Laat glazen met het logo van je bedrijf, eventueel met een leuke slogan erbij, bedrukken door Mokken Bedrukken en zorg ervoor dat (potentiële) klanten je niet snel vergeten! Ben je niet van plan om de theeglazen weg te geven? Bedrukte glazen met logo staan mooi in de inrichting van je kantoor.

Meer informatie?

Wil je een grote oplage gepersonaliseerde theeglazen laten bedrukken of wil je meer weten over de mogelijkheden? Of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via  076 – 888 64 45 , info@mokkenbedrukken.nl of via de klantenservice. Naast theeglazen kun je bij ons ook (foto)mokkengekleurde mokkenmetalen mokkenmagische mokken en bidons laten bedrukken.

Winkelwagen