Bidons

Enig resultaat

Bidon bedrukken

Bij Mokken Bedrukken kun je snel en eenvoudig een bidon laten bedrukken. Heb jij een leuke tekst of wil je jouw logo op de aluminium bidon bedrukken? Start direct met ontwerpen en plaats jouw bestelling. Binnen een handomdraai heb jij een leuk cadeau om te geven of relatiegeschenk als promotiemateriaal tijdens een teamuitje met collega’s of (sport)evenement. Naast een aluminium bidon kun je nog veel meer mokken of bekers laten bedrukken. Met de mogelijkheid om zelf je ontwerp te maken, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Een bidon met jouw eigen logo

Is er binnenkort een (sport)evenement of teamuitje en ben je op zoek naar een uniek geschenk? Laat dan een bidon met eigen logo bedrukken. Een bidon bedrukken is eenvoudig op Mokken Bedrukken met onze ontwerptool. Je kunt gemakkelijk jouw logo uploaden en passend maken voor de bidon en het ontwerp naar ons opsturen. Wij nemen het over en zorgen ervoor dat jouw ontwerp op de bidon gedrukt wordt. Een gepersonaliseerde bidon is ideaal om cadeau te geven. Een foto, een logo of juist alleen een tekst? Bij Mokken Bedrukken leveren we jouw bidon volledig naar wens!

Een bidon personaliseren

Wanneer je een bidon wilt laten bedrukken bij Mokken Bedrukken, hoef je zelf niet veel te doen. Het enige wat volledig in jouw handen ligt, is het ontwerpen van de bidon. Je kunt een ontwerp uploaden of in onze ontwerptool aan de slag gaan. Je kunt tekst invoegen en bewerken, afbeeldingen uploaden en volledig aanpassen en dit tussentijds opslaan zodat je niets kwijtraakt. Bovendien is elke bidon of mok gratis en afzonderlijk te personaliseren. Oneindig veel opties dus!

Grote en kleine oplagen mogelijk

Bij ons kun je bidons zowel per stuk, als in kleine oplagen of grote oplagen laten bedrukken. Je kunt de bidons eenvoudig online ontwerpen met een foto, tekst, logo of een combinatie, waarna wij deze gratis voor je bedrukken. Het personaliseren van de bidon zit al in de prijs inbegrepen en daarnaast betaal je geen extra kosten voor instel- en ontwerpkosten. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen waardoor je bij grote oplagen nog voordeliger uit bent. Dit geldt ook voor onze gekleurde mokken, metalen mokken, magische mokken én glazen.

Aluminium bidon

Onze aluminium bidon is erg milieubewust. Je kunt de drinkfles altijd hergebruiken en eenvoudig schoonmaken. Voor een personeelsuitje of een groot evenement zijn bedrukte aluminium bidons ideale blikvangers. De bidon is al te bestellen vanaf 1 stuk, maar Mokken Bedrukken kan ook grote orders leveren. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen ook grote hoeveelheden gepersonaliseerde aluminium bidons leveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een bidon met naam voor iedere medewerker van je organisatie.

Meer informatie?

Heb je vragen over het laten bedrukken van een bidon of wil je een offerte aanvragen voor het bedrukken van meerdere bidons? Neem dan even contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken via 076 – 888 64 45, via de mail op info@mokkenbedrukken.nl of via de klantenservice.

Winkelwagen